Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un gol d’Escofet val 3 punts

El Vilafranca comença la lliga imposant-se per la mínima al camp de la Rapitenca, gràcies a un gol de Sergi Escofet al minut 41. Dissabte (18h) debut a casa contra el Reus Reddis.

(Foto de @FCVilafranca, a Twitter)

Inici de lliga prometedor del FC Vilafranca, que en la primera jornada s’imposava per 0-1 en la visita a la Rapitenca. Un solitari gol de Sergi Escofet a tocar del descans, va servir per emportar-se els 3 punts i començar amb bon peu.

Els dos equips saltaven al terreny de joc amb els colors canviats: la Rapitenca lluïa les quatre barres del Vilafranca, i el Vilafranca el tradicional blau de la Rapitenca.

Sobre la gespa, el Vilafranca va aconseguir fer-se amo del partit; després d’una primera part bastant insípida, els penedesencs van trobar el millor botí, aconseguint avançar-se i marxar guanyant al descans.

Al segon temps, els de Santi Triguero van mantenir la seguretat a darrere, minimitzant les ofensives rivals i aproximant-se amb cert perill a la porteria local. El 0-1, però es va mantenir fins el xiulet final, permetent al Vilafranca sumar de 3 en el debut lliguer.

En les declaracions post-partit, el tècnic posava molt d’èmfasi en la segona oportunitat que el futbol li ha donat al Vilafranca per seguir a Tercera, deixant clar que la lluitaran al màxim.

Després d’aquest primer triomf, l’equip ja pensa en el proper repte. Serà dissabte, a les 18h, al Municipal, davant el Reus Reddis. Un equip nouvingut a la categoria però que ja s’erigeix com un del màxims candidats a l’ascens. Els reusencs començaven la lliga aquest cap de setmana amb golejada per 4-0 davant l’Escala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: