Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza un cicle en homenatge a Josep Soler Sardà

Josep Soler ha estat un dels compositors catalans més importants de la Catalunya del segle XX i dels més reconeguts internacionalment.

Els Amics dels Orgues i la Càtedra Llorens i Barba / Ciutat de Vilafranca amb la col·laboració de l’Agrícol i de Vinseum organitzen un cicle dedicat a recordar la figura i l’obra del compositor Vilafranquí Josep Soler Sardà, ara que fa un any de la seva mort. La seva creació de música per a orgue, i de manera molt especial per a l’orgue de Santa Maria, de Vilafranca, ha estat una de les seves vessants més destacades.
Els actes es faran els dies 30 de setembre i 7 i 8 d’octubre, són gratuïts, tot i que en el concert del dia 8 hi haurà taquilla inversa.
El dissabte 30 de setembre a les set de la tarda tindrà lloc a la Sala Sara Kirchner de l’Agrícol la conferència del filòsof, Diego Civilotti , ‘Josep Soler: com pensar l’impensable’. El dissabte dia 7 d’octubre a dos quarts de set de la tarda a l’auditori del Vinseum es farà un tertúlia entre els organistes Montserrat Torrent i Agustí Bruach amb el lema ‘Josep Soler; la música d’orgue i la postguerra a Vilafranca i a Barcelona’. L’acte es clourà amb un concert de lied amb la soprano Marga Soria i el pianista Lluís Roselló. Finalment el diumenge dia 8 d’octubre a dos quarts de set de la tarda a la basílica de Santa Maria tindrà lloc un concert d’orgue
a càrrec de Montserrat Torrent, Agustí Bruach, Jonatan Carbó i Berenguer Montserrat sota el títol d’Homenatge a Josep Soler’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: