Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní inicia una campanya per millorar la recollida selectiva de vidre a l’hostaleria

Després d’una primera fase d’informació, la campanya també vol potenciar la dotació d’infraestructures per facilitar la separació i el transport dels residus d’envasos de de vidre fins al contenidor

L’Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i Ecovidrio, ha iniciat una campanya informativa adreçada a restauradors i establiments del sector de l’hostaleria per fomentar una correcta gestió del vidre.

La iniciativa inclourà l’enviament de cartes informatives i visites d’educadores ambientals als diversos establiments per incidir en el compliment de la normativa vigent a Catalunya i al municipi, que disposa l’obligatorietat de separar en origen els residu.

Després d’una primera fase d’informació i anàlisi de les necessitats, la campanya també vol potenciar la dotació d’infraestructures per facilitar la separació i el transport dels residus d’envasos de vidre fins al contenidor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: