Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Territori es compromet a millorar el bus exprés e6 que uneix Vilafranca i Barcelona

El Departament de Territori demanarà també a RENFE que millori els serveis alternatius en autobús que té en funcionament

El Departament de Territori reforça, a partir d’aquest dimarts 19 de setembre, la línia exprés e6 amb la incorporació d’un segon autobús a l’expedició de les 6:15 h i amb tres noves expedicions a les 6:50 h, 7:40 h i 9:05 h, totes amb sortida des de Vilafranca. segons explica Territori en un comunicat, les tres noves sortides es prestaven puntualment segons les necessitats de la demanda però a partir d’aquest dimarts funcionaran durant tots els dies lectius.

Segons Territori línia està patint un augment de la demanda a primera hora del matí coincidint amb l’inici del curs universitari. El Departament, a través de la Direcció General de Transports i Mobilitat, anirà fent un seguiment del servei per valorar si és necessari implementar nous reforços o incorporar mesures estructurals.

L’exprés e6, com passa amb altres serveis de bus, augmenta la demanda davant la manca de fiabilitat de la xarxa de Rodalies. En aquest cas concret, ADIF està portant a terme unes obres a la línia R4 que provoquen que el tren no s’aturi a l’estació de la Granada. Per aquest motiu, el Departament demanarà a RENFE que millori els serveis alternatius en autobús que té en funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: