Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mallart, un dels projectes amb major potencial d’impacte i sostenibilitat econòmica

La Fundació Daniel i Nina Carasso escull Mallart com un dels projectes amb major potencial.

Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits amb causa social de la Fundació Mas Albornà, ha estat un dels 7 projectes seleccionats per la fundació, constituïda en memòria del fill del creador de Danone, en col·laboració amb la Fundació Ship2b, per formar part de la segona fase del programa d’innovació d’impacte Tiina.
El programa té com a objectiu acompanyar i finançar joves projectes
que promouen la transformació social cap a una societat més ecològica, justa i inclusiva a través de l’alimentació sostenible o l’art ciutadà. A la primera fase es van seleccionar 14 projectes d’un total de 100 candidatures presentades en l’àmbit de l’estat espanyol. D’aquests 14 projectes, s’han seleccionat els 7 projectes amb major potencial d’impacte i sostenibilitat econòmica que passaran a la segona fase. En aquesta segona, i última, fase, els 7 projectes finalistes participaran en un programa intensiu d’acceleració, amb assessorament, formació i suport tècnic en el que rebran acompanyament grupal i personalitzat que culminarà en febrer de 2024, data en la què presentaran l’evolució de les seves propostes i entre les què s’escolliran les quatre que podran accedir al premi final, consistent en un fons d’inversió d’impacte, amb préstecs tous, que ofereix el programa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: