Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Doble premi per als embotits socials de Mas Albornà

Doble premi per als embotits socials de Mas Albornà

Els embotits socials de la Fundació Mas Albornà han estat doblement premiats a la cinquena edició de B-Value.

La 5a edició de B-Value, el programa d’innovació per a entitats del tercer sector impulsat per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship2B, ha premiat doblement la iniciativa social en forma d’embotits artesanals que ha promogut la fundació penedesenca Mas Albornà sota el nom de Mallart Artesans Xarcuters.

La Fundació Mas Albornà ha rebut una dotació de 25.000 euros per assolir la seva fita: la creació i capacitació laboral de persones vulnerables a través de l’elaboració artesanal d’embotits de gran qualitat. A més, la Fundació va rebre un segon premi probono de la mà de l’agència AFTER, la qual va manifestar el seu desig d’acompanyar Mallart Artesans Xarcuters per aconseguir que aquests inèdits embotits artesanals siguin tot un èxit al mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: