Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Ruda celebra el seu desè aniversari amb una festa diürna el 7 d’octubre

La Ruda celebra el seu desè aniversari amb una festa diürna el 7 d’octubre

El desè aniversari s’està celebrant al llarg de tot aquest any, i ja s’han fet diferents activitats. La festa central però, serà aquest proper dissabte 7 d’octubre al Parc del Tívoli

L’Assemblea Feminista La Ruda, col·lectiu no mixt del Penedès, celebra els seus primers deu anys aquest 2023. La celebració de l’efemèride s’està duent a terme durant tot l’any, i de moment l’aniversari ha impulsat una exposició de cartells del col·lectiu al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca, un sopar d’actuals i antigues militants, el llançament d’unes noves samarretes, i la represa de la parada de llibres per la jornada de Sant Jordi. L’aniversari es clourà al mes de novembre amb un acte polític i la marxa de torxes al voltant del 25 N, Dia Contra les Violències Masclistes.

La festa de celebració, però, es durà a terme el proper dissabte 7 d’octubre al Parc del Tívoli, en un acte diürn que s’iniciarà a les 12 del migdia amb un vermut musical amb l’artista Dasistsara i finalitzarà a les 9 de la nit després d’una sessió de la DJ Khala.

Aquesta celebració serà també la segona edició dels vermuts de La Ruda, que va organitzar el primer vermut l’any 2019 a la plaça de la Verema amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de Les Clotes. En aquesta segona edició, el vermut anirà més enllà: a les 3 de la tarda hi haurà un dinar popular, seguit d’una sessió de glosa, uns parlaments feministes amb motiu de l’aniversari a les 5 de la tarda i finalment la festa amb DJ Khala i el sorteig d’una panera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: