Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera cita del ‘Vila en Vers’, acosta tres propostes poètiques a la nau Alfons XIII

Del 26 de setembre al 6 d’octubre s’ha organitzat per segon any aquest cicle de poesia que servirà per acostar autors molt diversos a diferents espais i fer visible la poesia.

La segona edició del cicle s’iniciava aquest dimarts al vespre, amb la participació de Toni Clapés, Corina Oproae i Mireia Calafell, tres mirades i veus poètiques molt diferents que van fer lectura dels seus poemes en un espai tant diferent del que seria habitual per un recital poètic com un celler. Concretament a la nau Alfons XIII de família Torres al carrer del Comerç de Vilafranca.

Un espai que permetia sumar dues coses molt sensorials com són el vi i la poesia, obrir els recitals poètics a espais més enllà de llibreries i biblioteques i fer visible la poesia en un moment en que, segons explicava Mireia Calafell, hi ha força poetes i ganes de gaudir de la poesia.

El cicle continua aquest divendres 29 de setembre al Claustre dels Trinitaris amb els poetes Josep Pedrals, Carles Rebassa i Blanca Llum. Les dues darreres cites seran els dies 3 i 6 d’octubre a l’Escorxador i el Vinseum respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: