Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El poeta Francesc Parcerisas clourà el festival de poesia La Vila en vers

El poeta Francesc Parcerisas clourà el festival de poesia La Vila en vers

El poeta, traductor i professor universitari, Francesc Parcerisas, clourà a les vuit del vespre d’aquest divendres i a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, La Vila en vers.

El festival de poesia està organitzat per La Cultural llibreria i dirigit per Santi Borrell. La sisena i darrera vetllada tindrà com a protagonista l’obra poètica d’un autor amb una llarguíssima i fèrtil trajectòria per la qual la Generalitat li va concedir el Premi Nacional de Cultura, la major distinció relacionada amb la cultura que atorga el govern català.
Francesc Parcerisas va publicar el seu primer poemari –Vint poemes civils, premi Joan Salvat-Papasseit- l’any 1967 i des d’aleshores n’ha publicat una dotzena més en els quals ha donat una bona mostra de la seva excel·lència com a poeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: