Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local dels Monjos intervé en un cas continuat de presumpte maltractament animal

La Policia Local dels Monjos intervé en un cas continuat de presumpte maltractament animal

Cal recordar que davant de qualsevol activitat sospitosa o acció presumptament delictiva, és important la col·laboració ciutadana i donar avís a la Policia Local a través del 93 898 00 31.

Dilluns d’aquest setmana, la Policia Local de Santa Margarida i els Monjos va rebre la denúncia d’un voluntari de la protectora d’animals ADAP de Sant Martí Sarroca afirmant que circulava per les xarxes socials l’enregistrament d’unes imatges filmades a Santa Margarida i els Monjos en les quals s’observa com un cadell de gos és agafat pel clatell i colpejat diverses vegades.

Una vegada identificades les persones que apareixen a les imatges, una patrulla de la Policia Local es va personar al seu domicili, situat a la zona de Tres Pins, on van entrevistar-se amb el propietari per tal que lliurés voluntàriament el gos o caldria obrir diligències penals per presumpte maltractament animal.

La persona va lliurar el gos, que es troba ara en bon estat a càrrec de l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: