Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós pronunciarà la conferencia institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

La conferència, que inicia la celebració de la Diada a Vilafranca, anirà a càrrec aquest any del periodista vilafranquí, que farà una xerrada que ha titulat L’art imprescindible de saber escoltar.

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1978, Joan Raventós és llicenciat en Periodisme per la UAB. Va començar la seva carrera periodística a la premsa local, al setmanari penedesenc El 3 de vuit, i es va incorporar als serveis informatius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el 2003. El 2015 es va incorporar a la secció d’Internacional de TV3 i al setembre del 2020 va ser designat per la direcció d’Informatius com a corresponsal de TV3 a Brussel·les.
La seva intervenció com a conferenciant de l’Onze de Setembre serà aquest diumenge, 10 de setembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament, a partir de les vuit del vespre.
Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys i Jover, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral.
L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la rambla de Sant Francesc, hi haurà ballada de sardanes, a càrrec de la cobla Catània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: