Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gelida organitza cada darrer diumenge de mes una Ruta Modernista

Gelida organitza cada darrer diumenge de mes una Ruta Modernista

El Centre d’Interpretació del Castell de Gelida ofereix l’últim diumenge de cada mes la Ruta Modernista de Gelida. La d’aquest setembre es farà el proper dia 24.

Mitjançant aquesta ruta, els visitants coneixeran les principals característiques d’aquest moviment cultural de finals del segle XIX i principis del XX, la societat que el va crear i les particularitats del modernisme al Penedès.

El recorregut es realitza pel centre de Gelida, i és apte per a totes les edats. La ruta inclou el recorregut per 9 cases modernistes: Cal Boada, Casa Maria Valls o Casa Delgado, Ca l’Adela o Casa Figueras, Cal Palahí, Cal Folch, Ca la Sara, Cal Jové, Can Valls o Escoles Velles i Casa Pallejà. Aquesta ruta es es pot combinar amb la visita guiada al castell, que s’inicia 2/4 d’11 del matí.

Per apuntar-se a la ruta modernista cal posar-se en contacte amb el Centre d’Interpretació del castell de Gelida per efectuar la reserva. La visita s’inicia a 2/4 d’1 del migdia, i s’inicia a la plaça de l’Església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: