Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC creu que el PSC “no té projecte” i demana “menys fotos i més feina”

Per ERC els 100 primers dies del govern de Francisco Romero mostren que “només és un govern que fa pedaços”, i demanen als socialistes més diàleg per arribar a consensos.

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca feia aquest dimarts a la tarda balanç de l’acció de govern dels primers 100 dies de Francisco Romero com a alcalde. El portaveu republicà, Pere Sàbat, recordava que el PSC està governant en solitari, i lamentava que després d’aquests primers dies estan encara a l’espera de veure quin és el projecte que tenen per Vilafranca. Apuntava que de les promeses fetes per Romero per engegar projectes en aquests primers 100 dies, no se n’ha complert cap. Els demanava menys fotos i més feina.

Els republicans apuntaven projectes que s’haurien d’impulsar, com la nova biblioteca, de la que diuen no tenir-ne cap notícia; i reclamaven que si el govern vol diàleg, consens i acords cal que canviïn la manera de fer les coses.

Sàbat recordava també que s’han d’aprovar en breu les ordenances i pressupost per 2024, i reclamava no fer-ho per separat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: