Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC posa sobre la taula les seves apostes per millorar el transport a la comarca

Els republicans valoren el traspàs de Rodalies, la nova licitació del servei d’autobús i el bus a demanda

La diputada i candidata d’ERC al Parlament, Lluïsa Llop, acompanyada d’altres membres del grup, ha recordat aquest dijous les fites que, segons ella, el partit ha dut a terme per millorar el transport de l’Alt Penedès tot posant en valor el traspàs tant del servei com de les infraestructures de Rodalies per tal de gestionar-lo íntegrament des de Catalunya. També ha posat sobre la taula millores en el servei d’autobús.

Seguint en termes ferroviaris, Llop també afirma que cal dessaturar la línia de transport de mercaderies amb l’eix transversal ferroviari que desviï el transport de mercaderies i que impedeix augmentar freqüències a causa de la saturació de la línia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: