Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca carreguen el 3d10fm en el primer diumenge de festes a Tarragona

Els Verds van completar també la td9fm i el 4d9f, però no van poder fer pilar de mèrit per diverses baixes

Tarragona va viure diumenge la tradicional diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla, amb una plaça de la Font de gom a gom i una jornada molt lenta en què es van veure les cares els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella.

Els Castellers de Vilafranca van obrir plaça amb la td9fm, que enguany se’ls havia resistit en diverses ocasions però que a Tarragona van descarregar per segon cop enguany. En segona ronda van apostar per fer un pas endavant i portar el 3d10fm, que havien descarregat per Sant Fèlix. El castell va pujar bé fins a la carregada, però en començar a baixar es va posar nerviós de la part alta i va acabar saltant i enfonsant-se, i part del peu es va obrir.

Després de la caiguda, i amb diverses baixes tant al tronc com a la pinya, els verds van desaccelerar i van descarregar un tranquil 4 de 9 amb folre. Per les baixes no van poder tancar amb pilar de mèrit. El cap de colla Sisco Benet valorava així la diada

Per altra banda la diada també va veure, com a castell més destacat, el 4d9sf descarregat per la Colla Vella, la td9fm completada per la Jove de Tarragona i el segon 4d9f de l’any dels Xiquets de Tarragona.

La propera diada dels Castellers de Vilafranca és aquest diumenge a casa per la diada de Sant Miquel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: