Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca empata contra el Castelldefels en el darrer assaig abans del debut a la lliga

L’equip empatava a un davant el Castelldefels, en l’últim partit abans de visitar la Rapitenca (diumenge, 18h), en el debut a la lliga de 3a RFEF.

Aquest diumenge l’equip empatava en la seva visita al Castelldefels, en un amistós disputat al municipal dels Canyars. El Castelldefels s’havia avançat amb un gol de Bobi al minut 74, però el debutant Cañas, jugador de la Fundació Atlètic Vilafranca, empatava 5 minuts més tard.

La pretemporada es tanca amb bones sensacions després d’encadenar bons resultats en els últims partits, destacant la victòria una setmana enrere en un exigent duel contra l’Europa, que es saldava amb triomf per 2-0. En aquest mes de pretemporada el degà també ha sumat victòries contra Cubelles i Sant Cugat Sesgarrigues, i derrotes tot i que amb bon gust de boca davant el Cornellà, Cerdanyola, i Pobla de Mafumet, tres partits que es van disputar en les primeres setmanes d’entrenament.

Ara, l’equip de Santi Triguero, més compenetrat i amb més setmanes d’entrenament sobre el verd, a punt per debutar aquest diumenge a les 18h, al camp de la Rapitenca, en la primera jornada de la Tercera Divisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: