Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sènior femení del Patí Vilafranca ultima detalls pel debut a la lliga el 30 de setembre

L’equip disputarà el seu primer partit oficial en el debut a la lliga el dissabte, 30 de setembre, a les 19:30h, contra el Sant Feliu B, a la Poliesportiva.

Només falta una setmana per a que el sènior femení del Patí Vilafranca debuti de forma oficial a la lliga. Serà el dissabte, 30 de setembre, a les 19h, a la Poliesportiva de Vilafranca, davant el Sant Feliu B. Serà en la segona jornada d’una lliga que arrenca aquest cap de setmana, però en la qual les penedesenques gaudeixen de jornada de descans, ja que el grup de Segona Catalana té nombre imparell d’equips.

Al llarg de 28 jornades, fins el 2 de juny, l’equip perseguirà el somni de pujar de categoria. És l’objectiu principal del club aquest curs.

L’Abril arriba al club com a coordinadora d’hoquei femení i serà la capitana d’aquest equip, integrat també per altres ex del Vilanova com Paola Pascual, Mariona Chavalés i Laura Manzanares. La plantilla es completa amb Ariadna Busqué, Martina Freixedes i les porteres Txell March i Sara Céspedes. Tot això, comandat per Enric Batlle i Albert Briva, primer i segon entrenador, que també venen del Vilanova.

La setmana que ve arrencarà una exigent temporada pel Vilafranca, que ha quedat enquadrat al grup A de Segona Catalana, juntament amb 5 equips del Llobregat: Sant Cugat, Prat, Torrelles, Sant Just i Sant Feliu. 3 del Vallès: Castellar, Mollet i Sabadell. El grup es completa amb Cubelles, Valls, Manresa, Martinenc i els filials d’Igualada i Vila-sana.

L’equip arrenca la seva aventura a la Segona Catalana, o el que és el mateix, la cinquena categoria de l’hoquei femení, per sota de Primera, Nacional Catalana, OK Plata, i OK Lliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: