Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla acull la Gravel Penedès de tardor el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre

Hi ha 4 recorreguts amb diferents graus de dificultat: una social i familiar de 20km i dues social gravel de 50 i 80km i un recorregut social bikepacking de 70 i 90k que es fa en dues etapes.

Un centenar de persones ja s’han inscrit en aquest esdeveniment de ciclisme gravel i bikepacking per descobrir el Penedès en bicicleta, que tindrà lloc el 30 de setembre i 1 d’octubre. Es tracta de l’edició de tardor del Gravel Penedès, que té lloc al Pla del Penedès. Recordem que fa escassos cinc mesos, al maig, es celebrava la versió de primavera a Vilafranca.

En aquestes dues edicions es busca un entorn diferent per la cursa, pel que fa als moments dels paisatges vitivinícoles penedesencs: abans i després de la verema.

Per aquesta edició es proposen 4 recorreguts amb diferents graus de dificultat: una social i familiar de 20km i dues social gravel de 50 i 80km que arrencaran diumenge a les 8 del matí; i un recorregut social bikepacking que arrenca dissabte i es fa en dues etapes, de 70 i 90km, amb pernoctació, activitats complementàries i tallers tècnics sobre el ciclisme gravel.

La sortida i arribada serà al poliesportiu i piscina municipal del Pla del Penedès, on hi haurà avituallament, servei de vestidors i guarda-roba. També zona de pernoctació per a vehicles campers i autocaravanes, una sala polivalent amb lavabos habilitada per fer bivac i una zona vigilada per a bicicletes.

Per participar a l’edició de tardor del proper 30 de setembre i 1 d’octubre ja s’hi ha inscrit un centenar de persones. Les inscripcions continuen obertes a www.gravelpenedes.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: