Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí torna a la feina

L’equip començava la pretemporada aquest dilluns amb la primera sessió d’entrenament per preparar el debut a la lliga (21 d’octubre). Dissabte, a les 12h, amistós contra el Noia a la Poliesportiva.

El compte enrere ja ha començat per un Patí Vilafranca que aquest dilluns tornava a la feina, amb la primera sessió d’entrenaments i l’inici de la pretemporada. Tot i que l’inici de la lliga no es produirà fins d’aquí sis setmanes, l’equip de Toni Aranda ja s’ha posat en marxa per tal de preparar una temporada amb objectius ambiciosos.

Després de la breu i dura estada a l’OKLliga el curs passat, el club ha dissenyat un projecte destinat a lluitar novament per l’ascens de categoria. La lliga, però, és molt llarga, i la competència cruenta: és per això que el missatge des del vestidor és una clara crida a la prudència. Plantilla i cos tècnic apel·len més que mai al famós ‘partit a partit’.

L’equip ja té clar el full de ruta abans de començar la lliga. Durant aquestes setmanes destaca la disputa dels primers partits oficials, en el marc de la Lliga Catalana, que arrencarà dissabte 16 de setembre a les 20h a casa contra el Sant Feliu. La pretemporada comença fort, i aquest dissabte a les 12 del migdia la Poliesportiva acollirà el primer amistós entre Vilafranca i Noia.

Elaboració pròpia.

Pel que fa a la plantilla l’equip segueix comptant amb Joan Vàzquez, Roger Martí, Arnau Ribas, Marc Palau, Xus Fernàndez i Pol Ferrer. Les tres cares noves són Sergi Torné, Roger Monserrat i Marc Gual. Tots tres ja eren presents al primer entrenament. A més a més, durant la temporada Toni Aranda comptarà amb Ot Voisin, Pablo Gómez, Max Gual i Roger Sanllehy, quatre jugadors de la base que estaran en dinàmica del primer equip.

Ja està en marxa, doncs, la pretemporada del Patí, que treballarà durant 7 setmanes, abans del debut a la lliga el 21 d’octubre, a les 20h, a la Poliesportiva, contra el Dominicos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: