Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Patí arrenca la Lliga Catalana amb victòria

L’equip es va imposar al Sant Feliu en la primera jornada de la Lliga Catalana Plata. Dijous (20:30h), segona jornada amb el partit a la pista del Vendrell.

El Patí Vilafranca superava el Sant Feliu per 4-1 en la primera jornada de la Lliga Catalana Plata. Els de Toni Aranda aconseguien un nou triomf en aquesta pretemporada, en aquest cas en el primer partit oficial del curs.

Victòria solvent dels penedesencs en plena celebració del Torneig de la Verema a la Poliesportiva.

Pocs problemes pel Vilafranca en un partit que marxava 2-0 al descans, amb gols d’Arnau Ribas i Roger Martí.

Al seogn temps l’equip acabava de sentenciar el duel amb gols de dues de les cares noves aquest curs: Roger Monserrat feia el 3-0 i Marc Gual era l’encarregat de fer el quart.

Els visitants maquillaven el marcador amb gol de Nil Figueras, autor del 4-1 definitiu.

Dijous, a les 20:30h segona jornada, a la pista del Vendrell.