Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, a punt pel debut a l’OKLliga aquest diumenge a la pista del Caldes

Diumenge, a els 16:15h, els de Pere Varias disputen el primer partit de la temporada a la Torre Roja de Caldes. Objectiu: començar la lliga amb 3 punts.

La Supercopa guanyada pel Barça la setmana passada a Reus va ser el preludi del que ens ve a sobre en els propers dies. Aquest cap de setmana torna l’OKLliga i el Noia debutarà aquest diumenge a les 16:15h a la pista del Caldes.

El pavelló de la Torre Roja acollirà el debut dels sadurninencs en una lliga que, un any més, es presenta exigent. Els de Pere Varias arriben després de sumar un títol, i això no passa tots els dies. L’alegria del triomf, però ha de servir de motivació per seguir donant el màxim i començar amb bon peu. El tècnic comenta que cal passar pàgina i concentrar-se en poder sumar de 3 en la primera jornada.

El Noia ha completat una pretemporada molt correcta i ha deixat molt bones sensacions. L’entrenador, però, adverteix que les pretemporades tenen poc a veure amb el que passa un cop arriben els partits oficials i arrenca la temporada. Les sensacions dels penedesencs abans del debut són difícilment immillorables.

El rival de la primera jornada el Caldes és històricament complicat pel Noia, especialment jugant a casa. L’equip aspira a donar guerra aquesta temporada i, qui sap, si lluitar per ser un dels 8 primers. La classe mitjana de l’OKLliga s’ha reforçat de valent aquest estiu, i la competència serà dura: el Caldes, per exemple, compta amb un ex del Noia com Adrià Ballart.

El Noia, doncs, intentarà arrencar el mes d’octubre i la lliga amb triomf. Tocar sumar de 3. Comença una temporada que els roig-i-negres buscarà acabar a la primavera, tal i com l’han engegat, aixecant un nou títol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: