Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fons de Cooperació explica el treball que fa per ajudar al Marroc després del terratrèmol

Han pogut treballar ràpidament a través del govern del Marroc i entitats catalanomarroquines per ajudar en l’àmbit de la reconstrucció

El director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), David Minoves, que va ser fa uns dies a Vilafranca presentant el cicle de cinemes africans que es durà a terme a la vila, va aprofitar per exposar la tasca que el Fons està duent a terme en relació als damnificats pel terratrèmol de fa unes setmanes al Marroc, una zona que consideren molt important.

Minoves destacava que es vol donar una resposta “el màxim d’eficaç possible, tant a nivell emocional per a les famílies afectades com a nivell econòmic a través d’una campanya d’emergència que ha tingut una molt bona resposta de molts municipis”. El director del FCCD ha afirmat que s’ha pogut treballar ràpidament a través del govern del Marroc i entitats catalanomarroquines per ajudar en l’àmbit de la reconstrucció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: