Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Concentració als Monjos en suport als afectats pel terratrèmol del Marroc

Concentració als Monjos en suport als afectats pel terratrèmol del Marroc

Més d’un centenar de persones van concentrar per mostrar el seu suport als afectats per el terratrèmol, i des de l’Ajuntament dels Monjos es fa una crida a col·laborar ne la campanya de donatius.

Aquest dimarts a la tarda es va fer la concentració davant de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, que va reunir més d’un centenar de persones, per guardar un minut de silenci en solidaritat i record per les víctimes del terratrèmol que va sacsejar el Marroc la zona de Marrakesh a finals de la setmana passada.

L’acte el va encapçalar l’alcaldessa Imma Ferret, acompanyada de regidors i regidores representants de la pràctica totalitat dels grups municipals de l’ajuntament, de la comunitat marroquina al municipi i de l’associació cultural islàmica Assalam, que van agrair el suport del veïnat.

L’associació ha anunciat la propera celebració d’algunes activitats que serviran per recaptar fons per destinar a ajut humanitari i s’ha previst també la instal·lació d’una parada al mercat els diumenges 17 i 24 de setembre, al matí, per recollir mantes, calçat i roba d’abric per als damnificats del terratrèmol. Igualment es fa una crida a les persones que puguin donar cadires de rodes, crosses o tendes de campanya. La parada estarà ubicada al costat del punt d’informació del mercat, a l’avinguda de Catalunya.

Des de l’ajuntament es fa una crida a col·laborar en la campanya de donatius endegada pel Fons Català de Cooperació. Els donatius es poden fer a través del BIZUM – 06974 o fent una transferència al compte: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 indicant ‘Terratrèmol Marroc’ en el concepte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: