Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca debuta a la lliga amb la primera prova de foc al camp de la Rapitenca

Ràdio Vilafranca oferirà en directe el debut del FC Vilafranca a la lliga de Tercera RFEF 2023/24. L’equip, amb 19 cares noves aquesta temporada, buscarà començar amb triomf contra la Rapitenca.

L’espera ha acabat. Aquest diumenge a les 18h el FC Vilafranca debuta a la lliga de Tercera Divisió en la visita a la Rapitenca. Arrenca, així, de forma plenament oficial l’era Triguero – Boira: el tàndem de mític ex-jugadors del Vilafranca s’estrenarà a la banqueta dirigint el seu primer partit de Tercera Divisió.

Han estat cinc setmanes intenses de pretemporada, l’avantsala del que vindrà en els propers nou mesos de competició. Un any més, el Vilafranca ha viscut una reconstrucció pràcticament total de la plantilla. De l’any passat només continuen sis homes: Toni Cunill, Xavi Pluvins, els germans Adri i David Toro, Sergi Escofet i Eric Via. Tot i quedar pocs dels que van viure el conat de descens del curs passat, la plantilla enfronta aquesta primera jornada amb ganes de reivindicar-se i demostrar que té el nivell suficient per competir a la categoria.

L’estrena d’aquest cap de setmana a la lliga serà una prova de foc per un grup de jugadors que ha hagut d’acoplar-se i adaptar-se a la idea de joc del nou tècnic en temps rècord. Triguero dona l’aprovat a la feina feta durant l’estiu, però apunta que encara s’han de seguir polint certs aspectes al llarg de les primeres setmanes de lliga.

Un dels aspectes que va castigar l’equip l’any passat, el gol, serà novament una de les assignatures a treballar. Aquests últims dies s’ha insistit molt en els exercicis de definició en situacions d’1 contra 1. En el primer entrenament de la setmana, els jugadors van demostrar aquesta fam i aquestes ganes de començar amb bon peu.

L’últim precedent al camp de la Rapitenca va ser el passat 19 de març amb una derrota per 2-1 quan l’equip es trobava en plena lluita per la permanència, però això ja és passat. El Vilafranca busca col·locar les primeres pedres del que es pretèn que sigui un nou i brillant futur; i això passa per començar la temporada aquest diumenge amb victòria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: