Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CP Monjos es presenta davant la seva afició amb triomf davant el Vendrell per 4-3

Excel·lent resultat dels Monjos davant un Vendrell que milita dues categories per sobre. Aquest proper cap de setmana l’equip debutarà a la lliga.

El sènior del CP Monjos es troba a només 3 dies de debutar a la lliga de Primera Catalana, amb el partit a la pista del Valls. Abans d’això, l’equip segueix afinant els darrers aspectes amb els darrers partits amistosos, com el que va disputar el passat dissabte davant el Vendrell, en la cloenda del Torneig de Penyafel. Els altpenedesencs van sorprendre tot un equip d’OKLliga Plata, imposant-se per 4-3.

Era el penúltim assaig de pretemporada pels Monjos, que aquest dimecres a les 22h rebran el Vilafranca; en el segon amistós consecutiu contra un equip de plata, amb l’objectiu de començar la lliga a 100 per hora.

Pels Monjos es tracta d’un any de canvis, amb una junta renovada, encapçalada per Josep Maria Guillén, i també un bon grapat de cares noves a la plantilla, incloent l’entrenador. A l’equip arriben Pau Romagosa, Dani Ferrer, Ferran Puig, Biel Fernández i l’internacional alemany Otto Platz.

Aquest curs a la Primera Catalana coincidiran tres equips altpenedesencs: els Monjos, Sant Ramon i Noia B. La Federació Catalana ha simplificat el sistema d’aquesta categoria, i es disputarà una única fase de lliga regular. La competició arrencarà aquest mateix cap de setmana: els Monjos debutaran a la pista del Valls, dissabte a les 19:45; diumenge a les 18:30h Juneda – Sant Ramon, i a les 19h Noia B – Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: