Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous i divendres es fa la Capta de la Festa Major de Vilafranca

La Capta acostuma a fer-se els dies 21 i 22 d’agost, però enguany el dia 21 s’escau en dilluns, una dia en el que bona part del comerç del centre tanca portes.

Per aquest motiu s’han avançat les dates i el tradicional repartiment del programa tindrà lloc a final d’aquesta setmana. El primer dia de capta serà aquest dijous a dos quarts de deu del matí des de la plaça de la Vila. D’allà en sortiran diversos grups per repartir el programa, acompanyat de l’estampa i el regal, al barri del centre i diversos carrers de diferents barris de la ciutat. Per la tarda a partir de les sis, dijous i divendres, s’insta.laran carpes per la venda del programa a diferents places de la vila.
Aquest dijous a la tarda a la plaça de la Vila hi harà el Ball Pla i Gegants Petits, a la rambla de la Girada els Pastorets, Panderos i Àliga, al carrer Barba i Roca, del barri de la Barceloneta, els Figuetaires, Capgrossos i Cotonines, a la plaça Doctor Bonet del barri de l’Espirall, els Nans i Gitanes, i al barri de les Clotes, al carrer Torrelles de Foix hi haurà el Drac, Serrallonga i Panderetes.
Aquest divendres, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de la Vila es podran veure els Gegants Petits i Cotonines, a la plaça de la Sardana del barri de Sant Julià el Drac i Nans, al barri del Poble Nou, al Parc del Tívoli, Capgrossos i Cercolets i al Molí d’en Rovira a la plaça Vilanova hi haurà l’Àliga, Bastoners i Falcons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: