Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Parròquies de Vilafranca organitza, un any més, els actes litúrgics en honor a Sant Fèlix

Parròquies de Vilafranca organitza, un any més, els actes litúrgics en honor a Sant Fèlix

El lema de la novena de Sant Fèlix d’enguany serà ‘Creure per ser feliç’.

Les Parròquies de Vilafranca organitzen, un any més, els actes litúrgics en honor a Sant Fèlix màrtir en el marc de la Festa Major. Els principals actes són la novena i els cants dels goigs, la missa solemne en honor de Sant Fèlix i la missa dels difunts de Festa Major. Els nou dies de Novena i Cant dels Goigs seran del 22 al 30 d’agost, a les 20:45h. Pel que fa als continguts de la novena, aquest any seran unes reflexions a partir del llibre ‘Deu raons per creure en Déu’ del guionista de ràdio i televisió Oriol Jara, que comparteix en aquest llibre la seva experiència de fe. És la confessió d’una persona que es va posar a la recerca de la fe des de la raó, donant una explicació divulgativa de les raons per les quals ha descobert que creure en Déu és raonable, val la pena i fa feliç.
El dimecres 30 d’agost, diada de sant Fèlix, hi haurà missa a les 8h a la cripta. La Missa Solemne en honor a Sant Fèlix se celebrarà a les 10h. Cal destacar que aquesta missa, dintre de la qual faran l’ofrena els balls de la Festa Major, estarà presidida aquest any per Mn. Fidel Catalán, vicari general del bisbat de Terrassa i antic vicari de les parròquies de Vilafranca. La cripta estarà oberta tot el dia, des de les 7h fins després de l’últim cant dels goigs, per venerar les relíquies de Sant Fèlix en la seva nova urna estrenada l’any passat. I, finalment, la Missa de difunts de Festa Major (el dijous dia 31 a les 10h) estarà presidida per Mn. Manuel S.C. Rodríguez, nou vicari de les parròquies de Vilafranca. Tots els actes seran amb entrada lliure, i retransmesos en directe per Penedès Televisió (excepte la missa de difunts).

D’altra banda, la Comissió Santa Maria 2020 tindrà una parada a la porta de la sala mossèn Vinyeta, on es podran adquirir els nous domassos de Sant Fèlix, i també butlletes de la loteria de Nadal (número 63.966). També es vendran imants, postals i es podran apadrinar teules, per ajudar a sufragar les obres de rehabilitació de la basílica. Del 22 al 28 d’agost, de 19:30 a 21:30h. També s’obrirà el cor de Santa Maria els dies del 22 al 27 d’agost per tal de poder escoltar i veure la novena i els goigs amb entrada lliure i donatiu voluntari.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: