Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Operació policial conjunta aquest dijous al vespre a l’Espirall

Operació policial conjunta aquest dijous al vespre a l’Espirall

L’objectiu és detectar irregularitats de diversa índole, identificar persones i inspeccionar establiments per detectar infraccions a la llei d’estrangeria, delictes fiscals o requeriments judicials.

Aquest vespre s’està produïnt una operació policial planificada conjunta entre els cossos de Policia Local, Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil en una zona a l’entorn del c. St. Sadurní d’Anoia, al barri de l’Espirall.
Segons ha informat l’Ajuntament de Vilafranca, l’objectiu és detectar i eliminar irregularitats de diversa índole que sigui localitzada, identificar persones i inspeccionar establiments per detectar fraus i infraccions a la llei d’estrangeria, delictes fiscals, requeriments judicials, entre altres.
L’operació parteix de la iniciativa i de la coordinació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, liderada pel regidor Ramon Zaballa, i tindrà continuïtat a d’altres zones de Vilafranca, en els propers mesos per combatre i reduir l’índex delinqüencial. L’alcalde Francisco Romero referma el compromís de l’equip de govern municipal envers la “seguretat, una de les preocupacions més importants de la ciutadania en l’actualitat i que esdevindrà un dels eixos principals de l’acció de govern aquest mandat”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: