Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Music Academy for Young Professionals clou la seva estada a Vilafranca amb un concert d’alumnes

Els i les joves músics que han participat al curs de la Music Academy for Young Professionals oferien aquest dimecres a primera hora de la tarda un concert a l’auditori de l’escola municipal de música

L’alumnat posava així en pràctica sobre l’escenari i amb la presència de públic tot el que havia après durant els darrers dies. El curs ha comptat amb 18 alumnes presencials, a banda de l’alumnat que hi ha participat on-line.

Durant el curs, els estudiants de música, provinents de diferents països del món, han perfeccionat la tècnica amb músics professionals, però també han treballat aspectes emocionals, com la seguretat i l’autoestima, per afrontar les seves actuacions en directe.

El curs ha tingut lloc del 24 de juliol al 2 d’agost a Vilafranca, majoritàriament a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: