Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La celebració de la Festa Major provoca algunes afectacions a la recollida de residus

Segons informa l’Ajuntament de Vilafranca, el dia 30 d’agost, en ser festa local, no hi haurà l’habitual recollida de mobles i trastos vells de cada dimecres.

Els avisos previs que s’hagin comunicat durant la setmana anterior s’acumularan per al proper dia que es donarà servei, que serà el 6 de setembre.

Pel que fa al servei de recollida de residus, es demana la col·laboració del veïnat resident i als comerços de l’illa de vianants del Centre perquè utilitzin els contenidors de recollida de residus més propers. Per reforçar el servei al Centre durant tota la Festa Major, s’habilita una nova bateria de residus al carrer General Prim, 18. En tot cas, poden deixar les escombraries davant del seu domicili un cop hagin finalitzat els actes que passin per davant de casa seva i sempre abans de la mitjanit.

També hi ha un canvi en el servei de recollida de paper i cartró comercial, només per als establiments adherits: el dijous 31 d’agost no hi ha servei de recollida pels comerços. Sí que hi ha servei extraordinari de recollida per als bars i restaurants del centre adherits. El servei de recollida serà de les 17 a les 18.30h, de manera que han de treure el cartró a les 16:30h.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: