Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Històrica aliança Molanta – Atlètic: els d’Olèrdola s’integren a l’organigrama vilafranquí

L’equip sènior del Molanta seguirà competint de forma independent, però ara ho farà sota el paraigües de l’Atlètic Vilafranca. L’acord contempla la creació d’un femení que serà federat el curs 24/25.

A partir d’aquesta temporada l’equip sènior del Sant Pere Molanta passarà a formar part de l’organigrama i l’estructura de club de l’Atlètic Vilafranca. Es tracta d’un històric acord de col·laboració entre ambdues entitats, amb l’objectiu conjunt de potenciar els jugadors sots-23 més prometedors de la comarca. La notícia l’ha avançat el setmanari ‘el3devuit’ i fonts de l’Altètic Vilafranca l’han confirmat a aquesta casa.

L’acord de col·laboració també implica la difusió del futbol femení al municipi olerdolenc. Durant aquesta primera temporada conjunta es crearà un equip femení “amb caràcter lúdic” que només disputarà amistosos; la intenció de cara a la temporada 2024/25 és formar un equip federat que competeixi a les lligues sota el paraigües de la FCF.

Les dues entitats han manifestat que l’acord s’ha profuit amb la voluntat de “potenciar dues entitats històricament amigues”.

Els equips dels dos clubs seguiran existint i competint de forma independent, com fins ara, però el Molanta gaudirà del potencial i el paraigües que pot oferir una entitat sòlida i consolidada com l’Atlètic Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: