Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enguany han augmentat les noves incorporacions a cor dels Goigs

La Festa Major de Vilafranca és cada cop més a prop i, com cada any, el cant dels goigs a la basílica de Santa Maria s’encarregar de fer de compte enrere per l’inici de la més típica.

L’orquestra dels goigs ja fa dies que es prepara i el cor s’ha afegit als assajos aquest dimecres amb les dones i dijous amb els homes. En aquests assaigs primer es reben els nous cantants que enguany s’han apuntat al cor, obert a tothom. Pel que fa als homes hi ha cinc noves incorporacions. Una xifra que en cas de les dones ha estat molt superior, sent en total l’any amb més noves incorporacions.
Molts vilafranquins tenen al cap la melodia dels goigs, però la sorpresa és que s’assaja a quatre veus, amb melodies diferents.

Aquest divendres assajaran homes i dones junts i el proper dilluns es farà l’assaig general amb l’orquestra a la basílica, obert al públic.
A partir de dimarts, 22 d’agost, comença la novena i cant dels goigs a dos quarts de nou.

L’Espai cultural Fòrum Berger exposarà les pintures de Manel Atserà, artista seleccionat pel jurat de l’edició del Firart 2022, que també estava representat per la Fundació Pinnae i que va acollir a 39 artistes de vàries disciplines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: