Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comencen la novena i els goigs, que es podran seguir per Penedès TV

Aquest 2022 es recupera la normalitat pel que fa a la presencialitat, i per tant es podran seguir des de la mateixa basílica

Com es habitual, el 22 d’agost a 3/4 de 9 del vespre comença la primera de les novenes i cant dels goigs a Sant Fèlix, a la Basílica de Santa Maria. Aquest 2022 es recupera la normalitat pel que fa a la presencialitat, i per tant es podran seguir des de la mateixa basílica tant els actes litúrgics com el cant dels goigs que es fa en acabar. Enguany també Penedès Televisió oferirà en directe cada dia tant la novena com els goigs

Aprofitant aquest retrorn a la normalitat, la comissió Santa Maria 2020 torna a obrir el cor de l’església des del 22 fins el 17 d’agost, a partir de 2/4 de 9 del vespre, per poder escoltar des d’allà la novena i els goigs. És un espai que ofereix una vist única i espectacular de la nau de Santa Maria, i també permet observar de ben a prop els vitralls que s’han col·locat aquests darrers mesos. El de l’Alegria de viure i el de Sant Jordi, a la cara nord.

L’entrada és lliure, però es pot fer un donatiu voluntari per col·laborar amb les despeses de rehabilitacó de la basílica; i també adquirir el marxandatge i la loteria de Nadal que des de la Comissió Santa Maria 2020 s’ofereix amb el mateix objectiu de poder continuar les obres de la façana nord de la Basílica tan aviat com es disposi dels suficients recursos i s’acabin de pagar les obres de la taulada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: