Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els rivals del Vilafranca arrenquen la pretemporada amb el Torneig d’Històrics

Tots els equips del grup 5 de Tercera, excepte Vilafranca i Rapitenca, ja han tornat a la feina, per preparar la nova temporada. Queden 6 setmanes per començar la lliga.

Des de la setmana passada pràcticament tots els rivals del Vilafranca al grup 5 de Tercera Federació ja s’han posat en marxa amb el retorn als entrenaments. Els penedesencs i la Rapitenca seran els últims en trepitjar el verd, de cara a preparar la nova temporada, que arrencarà el proper 10 de setembre. Aquest cap de setmana, però, alguns dels equips de la categoria de bronze disputaran ja el primer partit oficial.

A partir de dissabte arrencarà una nova edició de la Copa Catalunya, que comptarà amb 12 dels 18 equips de Tercera, i les absències de Girona B, Montañesa, Rapitenca, L’Escala, Pobla de Mafumet i Badalona. El Vilafranca debutarà a aquesta Copa diumenge a les 19:30h contra el Cornellà al Municipal, duel que es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Partits de la primera ronda de Copa Catalunya (www.fcf.cat).

Paral·lelament, a l’estadi Nou Sardenya, aquest dilluns ha arrencat una nova edició del Torneig d’Històrics; tradicional competició de pretemporada, que enguany no disputa el degà penedesenc. De Tercera hi participen Castelldefels, Hospitalet, Montañesa i Badalona.

En la primera jornada, disputada ahir, el Castelldefels quedava eliminat, tot i oferir una bona versió i sumar dos empats a 0. En el primer partit, els de Miki Carrillo empataven contra el Júpiter, i en el segon, tornaven a signar un resultat ulleres contra un equip de superior categoria com el Manresa, que venia de guanyar per la mínima el Júpiter.

Durant la jornada inaugural també va estar present el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, que parlava de la reestructuració de les categories i l’aparició de la nova Lliga Elit, per sota de la Tercera Divisió.

Ara mateix queden sis setmanes perquè comenci una nova i exigent temporada al futbol català, que ja es posa en marxa amb els primers compromisos de pretemporada. El Vilafranca arrenca aquest dijous.

Primera jornada de Tercera RFEF (www.fcf.cat).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: