Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables han demanat perdó a la pregonera

Els versos dels Diables han repassat als polítics, administradors i estampera, però també han demanat perdó a l’Anna Vallhonesta.

Prop d’una hora de versos, que enguany han semblat poc punyents. Han començat dedicant una cançó al nou alcalde, que ben aviat han fet baixar a l’empostissat per mantenir-hi una conversa.
Han parlat de la baixada de l’Espanyol a segona, del fracàs del festival Ressons o del Pilar de 9 dels Castellers de Vilafranca. També han repassat un per un els candidats a les darreres eleccions, oferint-los diferents cadires.
Han repassat també als administradors. Però a l’hora d’adreçar-se a la pregonera, Anna Vallhonesta, han anunciat que es posaven seriosos i li han demanat perdó.
També han tingut un moment per mencionar a la Moixiganga, per la seva recuperació, o el Ball Pla i Castellers pels seus aniveraris.
I com era d’esperar també han parlat de l’estampa.
Han demanat xiulets o aplaudiments i l’estampa ha estat més aplaudida que xiulada. I per acabar els Diables han volgut envair l’ajuntament i la plaça sota la cançó del Vinceró de l’òpera Nessun Dorma han tancat la seva actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: