Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Diables i els Cercolets de Vilafranca estrenaran vestuari per Festa Major

Aquest dimarts a la sortida de goigs s’ha presentat davant del Palau Baltà el renovat vestuari.

El projecte de renovació dels vestits dels Diables va començar fa tres anys i s’ha anat executant per fases. Primer es va adquirir el teixit de les capes. La segona fase consistia en la confecció dels vestits, a càrrec de la figurinista, Blanca Ferré. En la tercera fase les capes s’han pintat artesanalment.
En total s’han renovat 24 capes dels diables i els vestits, que no es modificaven des del 2008. El nou vestit és una granota d’una sola peça, en comptes de pantalons i casaca. D’aquesta manera el vestuari s’acosta més a l’original. També s’han renovat els vestits de l’àngel i del pelegrí, així com els barrets del Llucifer i de la Diablessa.
Pel que fa als Cercolets s’ha canviat el color dels vestits i alguns complements. El disseny del vestuari també ha anat a càrrec de la Blanca Ferré, i la confecció ha anat a càrrec de l’Alba Gabarró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: