Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls de la festa major participen en l’assaig popular previ a la més típica

Els Falcons també van realitzar un assaig especial a la Plaça de la Vila

Aquest dimecres a la nit s’ha dut a terme una nova edició de l’assaig popular dels balls de la festa major, una jornada que es du a terme des de fa anys com a acte previ a la més típica. La participació , com sempre, era oberta i hi eren la majoria de balls, com ara els Panderos, els Cercolets, les Gitantes o el Serrallonga. Aquest assaig popular ha estat una bona oportunitat per veure’ls tots ballar i també de participar en el ball en cas que vingués de gust.

A banda també ahir dimecres els Falcons van realitzar un assaig especial a la Plaça de la Vila per preparar les seves figures de cara a la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: