Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba torna a la feina per preparar el debut a la lliga el proper 24 de setembre

L’equip iniciava la seva pretemporada a finals de la setmana passada. Al llarg d’un mes, les vilafranquines prepararan el debut a la lliga del proper 24 de setembre.

A un mes per començar la lliga de Primera Catalana el Xamba ja ha tornat als entrenaments, per tal de preparar el debut a la competició, previst pel 24 de setembre a la pista dels Lluïsos de Gràcia. Serà el primer partit de la lliga de Primera Catalana, categoria nova per les vilafranquines, ja amb moltes ganes de tornar a l’acció.

Aquest curs l’equip mantindrà la seva columna vertebral; a la continuïtat de la majoria d’integrants del curs passat, es sumen tres cares noves, i la baixa significativa d’Ester Panyella.

Enguany, amb la reestructuració de les categories, el Xamba milita a Primera Catalana, una lliga amb dos grups de 14 equips. Dels dos grups existents, pujaran els classificats en primera posició. Segon i tercer de cada grup es veuran les cares en una final a 4, i optaran a altres ascensos d’acord a la classificació final en aquest torneig de post-temporada.

Per davant les jugadores tindran un mes d’entrenaments i també la disputa d’amistosos: el primer serà el dia 6 davant el TGN Bàsquet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: