Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia torna a la feina amb ambició i il·lusions renovades de cara al nou curs

Dilluns l’equip tornava als entrenaments per preparar l’inici de la lliga, previst pel 30 de setembre a la pista del Caldes.

Aquesta setmana el primer equip del Noia ha tornat a cordar-se els patins amb motiu del retorn als entrenaments, amb l’inici de la pretemporada. A un mes per l’inici de la lliga, el proper 30 de setembre a la pista del Caldes, els sadurninencs ja estan en marxa. Per davant tindran un exigent calendari de partits, incloent la disputa de la Lliga Catalana i les corresponents sessions d’entrenament, com la que tenia lloc aquest dijous a la tarda al Pavelló de l’Ateneu.

Els jugadors han tornat amb un to físic excel·lent, però la calor està passant factura en aquests primers dies.

Durant la pretemporada l’equip disputarà la Lliga Catalana. Aquest dissabte a les 20h, primera jornada, a la pista del Mataró, en el primer test pels de Pere Varias. El segon partit d’aquesta competició serà dimecres 6 de setembre, a les 21h, a la pista de l’Igualada. L’equip es marca el repte de classificar-se per la final a 4 del 16 i 17 de setembre.

També hi ha previstos tres amistosos més: dia 31, contra la selecció espanyola sots-19, a l’Ateneu; 9 de setembre, a les 12h, a la Poliesportiva contra el Vilafranca; i dia 22, a les 20h, contra l’Espanyol, a l’Ateneu.

Serà el full de ruta abans de preparar una temporada en què l’equip tindrà molts fronts oberts. Tocant de peus a terra, sense perdre l’ambició.

Ja més endavant, al desembre, un altre objectiu serà classificar-se per la fase regular de la Champions League. Per fer-ho els sadurninencs nomès hauran de superar una ronda prèvia per ser un dels 16 participants a la màxima competició europea. De moment ja esperen 8, que es classifiquen directes: Amatori Lodi, Trissino, Barça, Liceo, Barcelos, Benfica, Sporting i Saint-Omer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: