Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia ja prepara el nou curs

L’equip ha tornat als entrenaments aquest dilluns, i dissabte disputarà el primer partit de la pretemporada. La lliga començarà el 30 de setembre.

Qui ja ha fet públic el seu calendari de pretemporada és el Noia. Els de Pere Varias, que debutaran a la lliga el 30 de setembre a la Torre Roja contra el Caldes, tornaven als entrenaments aquest mateix dilluns.

La pretemporada començarà amb la primera jornada de Lliga Catalana a la pista del CH Mataró el dissabte 26 d’agost, a les 20 h. El segon partit de l’estiu serà a l’Ateneu el 6 de setembre, a les 21h contra l’Igualada, en la segona jornada de la Lliga Catalana. El cap de setmana del 16 i 17 de setembre es disputaria una hipotètica Final a Quatre de la Lliga Catalana i el divendres següent, dia 22 a les 20h, l’equip rebrà la visita de l’SD Espanyol (20 h) en l’últim partit de preparació.

D’altra banda, l’equip ja ha fet públics els dorsals per la nova temporada, en la qual comptarà amb les cares noves d’Humberto Mendes, Xavi Rovira i Ivan Morales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: