Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca estrena nova pell amb canvi de proveïdor i una primera equipació trencadora

L’equip vestirà roba de la marca Nike i la primera equipació té un clar predomini del color groc, amb les quatre barres difuminades a la part superior. La segona equipació, completament blava.

Les quatre barres es mantenen, però de manera diferent al que estem acostumats. Disseny trencador del FC Vilafranca per la seva primera equipació pel curs 23/24, que s’ha presentat aquest dimarts a la tarda a Cal Figarot. El degà viu temps de canvis, i el nou disseny de la samarreta és tota una declaració d’intencions.

Nike serà el proveidor de roba pels penedesencs, agafant el relleu de Hummel, que ho havia estat en les últimes temporades. També sortia a la llum la segona equipació, d’un color blau elèctric; les samarretes de porter, la roba d’entrenament i el polo de passeig. Aquest darrer, serà com el que lluirà, per exemple, el tècnic Santi Triguero el dia de partit, i a la màniga es pot llegir el lema d’aquesta nova etapa al Vilafranca: «#Tornemalsorigens»

Genís Cargol, Damià Ferrando, Toni Cunill, Xavi Pluvins i Èric Via van ser els primers jugadors de l’equip en lluir les noves equipacions durant la presentació. El capità, que n’ha vestit moltes al llarg dels seus 16 anys al club, entusiasmat amb aquesta nova pell.

El club vol buscar noves fonts de finançament, i per això segueix buscant un patrocinador per la samarreta, que sembla que arrencarà la temporada sense esponsor. A més, la samarreta és posarà a la venda en les properes setmanes, a un preu d’entre 50 i 60 euros.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: