Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CP Vilafranca, a punt per començar la pretemporada 23/24

Després de finalitzar la temporada oficial el passat 29 d’abril, el Club Patí Vilafranca ja ho té tot a punt per començar la campanya 2023-2024.

Els mals resultats durant la primera part de la temporada passada van condemnar els vilafranquins al descens de categoria només un any després de recuperar la màxima categoria de l’hoquei estatal.

Enguany, al Grup Nord de l’OK Plata i sota les ordres de Toni Aranda, la primera plantilla vilafranquina pretén recuperar l’OK Lliga tot aferrant-se a les bones sensacions dels darrers partits de la passada temporada.

La pretemporada s’iniciarà el dilluns 4 de setembre i s’allargarà fins gairebé a finals d’octubre, quan començarà la lliga regular. El patí ja ho té tot agendat i planificat.

La competició oficial per als vilafranquins s’iniciarà el cap de setmana del 21 i el 22 d’octubre. Els dos primers partits seran davant d’equips gallecs: El primer, el 21 d’octubre a la poliesportiva davant el Dominicos d’A Corunya. El segon, el 28 d’octubre a la pista del Calvo Escola Lubians de Carballo, una vila gallega ubicada a pocs minuts de la capital corunyesa.

Aquest serà el primer desplaçament dels tres que faran els vilafranquins a Galícia. Al gener, torn pels dos restants, a les pistes de l’Ordes i Dominicos. Tal com s’afirma des del club, els desplaçaments són un factor negatiu per als vilafranquins a causa dels costos i el llarg viatge, però tot i això afronten els partits amb ganes i il·lusió.

Així doncs, darrers dies de vacances per a un CP Vilafranca que començarà a treballar el seu retorn al màxim hoquei estatal a partir de principis de setembre. Estarem ben atents a l’evolució de Toni Aranda i els seus jugadors, així com a qualsevol activitat que es realitzi des de la direcció del Patí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: