Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Crema un contenidor de paper al carrer Santa Digna

Als bombers els preocupava que poguessin cremar també els cables de la llum que passaven molt a prop del contenidor incendiat, però finalment el foc s’ha apagat ràpidament i sense cap incidència més.

A les 18:02h d’aquest dijous a la tarda, els Bombers han rebut l’avís de que un contenidor de reciclatge de paper estava cremant al carrer Santa Digna, just davant del Carrefour Express. Fins al lloc s’ha desplaçat una dotació del parc de bombers de Vilafranca. En un principi als bombers els preocupava que poguessin cremar també els cables de la llum que passaven molt a prop del contenidor incendiat, però finalment el foc s’ha apagat ràpidament i sense cap incidència més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: