Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ana Morales porta ‘En la cuerda floja’ al festival Castell de Peralada

La bailaora vilafranquina resident a Sevilla arriba al prestigiós festival amb les entrades exhaurides.

Morales, vilafranquina resident a Sevilla, va ser guardonada amb el Premi Nacional de Dansa l’any passat. La bailaora és una de les màximes representants de l’anomenada generació d’artistes revolucionaris del flamenc.

Amb més de vint anys de trajectòria professional, la bailaora es caracteritza per recrear sobre l’escenari els diferents estats del seu periple vital, unint avantguarda i tradició. Estrenat a la Biennal de Flamenc de Sevilla, ‘En la cuerda floja’ neix de preguntes com què li passa al nostre cos i a la nostra ment quan busquen l’ordre, si l’estabilitat és una utopia o si necessitem el desequilibri per sobreviure.

La proposta arriba aquest dimarts a la nit al prestigiós festival Castell de Peralada amb les entrades exhaurides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: