Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ana Morales amb ‘Sin permiso’ ha fet vibrar al públic de Cal Bolet

Després de rodar per mig món la vilafranquina Ana Morales ha presentat l’espectacle de flamenc a Cal Bolet.

Ana Morales Moreno és una bailaora de nivell internacional. Als 16 anys es va desplaçar a Sevilla amb una beca per estudiar amb la Compañía Andaluza de Danza, va debutar professionalment en el teatre “La Maestranza” de Sevilla i durant quatre anys va rodar món amb la companyia. Va estrenar el seu primer espectacle de dansa com a solista, De sandalia a tacón, al Festival de Jerez del 2010. Des d’aleshores la seva figura ha anat creixent i s’ha fet un lloc com a bailaora en els cercles més potents del flamenc. L’espectacle que ha presentat a Vilafranca el va estrenar el 2018, dins la vintena edició de la Biennal de Flamenc de Sevilla, al teatre Lope de Vega. Un muntatge treballat amb residències a Londres i a Düsseldorf. ‘Sin Permiso. Canciones para el silencio’ és un treball d’intrespoecció basat en la figura masculina del seu pare.
Després de 20 anys de professional, i havent recollit reconeixements i premis arreu del món, l’Ana es mostrava molt emocionada de portar l’espectacle a Vilafranca.
‘Sin permiso’ va fer vibrar el públic de Cal Bolet,fent-lo gaudir del seu virtuosisme i la seva passió, i també de la fusió del flamenc amb l’avantguarda del seu art.
A l’escenari l’acompanyaven el bailaor José Manuel Álvarez, el cante de Juan José Amador, la guitarra de Juan Antonio Suarez “ Canito” i la bateria i música electrònica de Daniel Suarez .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: