Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Actua posa en marxa un programa d’inserció laboral destinat a dones en els àmbits rural i urbà

Actua posa en marxa un programa d’inserció laboral destinat a dones en els àmbits rural i urbà

‘Dona Rural’ és un projecte destinat a dones en situació d’atur que serà itinerant per diferents municipis de la comarca.

Des del passat 17 de juliol, i fins el 31 de maig del 2024, està en marxa el projecte ‘Dona Rural’ impulsat per Actua cooperativa d’iniciativa social.
Es tracta d’un projecte destinat a dones en situació d’atur que serà itinerant per diferents municipis de la comarca. La coordinadora del programa, Montse Garcia explica com va sorgir la necessitat de tirar endavant un projecte com aquest.

Per tant, és un projecte itinerant que passarà per 5 municipis de la comarca, concretament Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix, Sant Quintí de Mediona, Subirats i Vilafranca i en el que s’atendran un total de 40 dones.

Les dones destinatàries han d’estar desocupades, inscrites com a demandants d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i empadronades als municipis mencionats. Dins el projecte, es podran realitzar 3 itineraris diferents: l’Itinerari general, on es realitzarà un taller de competències transversals i una sessió d’informació sobre el mercat laboral. L’Itinerari d’economia verda , on es realitzarà un taller de competències en ocupacions d’economia verda i una sessió d’informació sobre el mercat laboral i l’Itinerari digital, on es realitzarà un taller de competències en ocupacions digitals i una sessió d’informació sobre el mercat laboral.
Si alguna dona vol participar del projecte s’ha de posar en contacte amb: .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: