Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A l’Hospital s’operen unes 850 persones cada any de cataractes, una xifra que anirà en augment

En teoria té un temps d’espera màxim garantit de sis mesos

Una de les cirurgies més demandades arreu, també a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, és l’operació de cataractes, que ara mateix té un temps d’espera màxim garantit de sis mesos. Al centre vilafranquí s’operen cada any gairebé un miler de persones, una xifra que anirà en augment per l’envelliment de la població.

Màrius Passarell, cap d’oftalmologia del Consorci Sanitari Penedès /Garraf, explica que per obtenir una primera visita amb el servei d’oftalmologia de l’hospital sempre cal tenir una petició del metge de família, des de l’hospital la valoren i, seguint els cànons marcats per CatSalut, entren la primera visita dins els tres mesos de garantia. El doctor deixa clar que per una revisió de graduació cal anar a l’òptica, però que per altres patologies sí que cal la visita d’un oftalmòleg.

El Servei d’Oftalmologia del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ofereix una atenció integral a les persones de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès amb malalties relacionades amb l’ull i els seus tractaments, amb 11 professionals separats entre els departaments quirúrgics i mèdics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: