Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna el cine a la fresca als jardins de Cal Figarot

Torna el cine a la fresca als jardins de Cal Figarot

Els dijous 3, 10 i 17 d’agost es projectarà ‘Historias para no contar’, ‘Cerdita’ i ‘20.000 especies de abejas’.

Cineclub Vilafranca i Castellers de Vilafranca organitzen un any més el cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. Aquest any les sessions es faran durant el mes d’agost, els dijous 3, 10 i 17, a les 21.45h amb entrada inversa (l’espectador decidirà el preu de la sessió).

El cicle començarà el dijous 3 d’agost amb ‘Historias para no contar’, del director català Cesc Gay i amb una colla de grans actors. Cinc històries en clau de comèdia que narren situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes.

Continuarà el dijous 10 d’agost amb ‘Cerdita’, un sorprenent thriller premiat a Sitges, ben dirigit per la directora Carlota Pereda i amb una actuació principal realment impressionant de Laura Galán, guanyadora del Goya a Millor actriu revelació.

El dijous 17 d’agost la pel·lícula que tancarà les sessions a la fresca serà ‘20.000 especies de abejas’, una tendra i delicada història sobre gènere i la bretxa generacional dirigida per Estíbaliz Urresola i amb una meravellosa interpretació de la jove Sofía Otero, guanyadora de l’Os de Plata a la millor protagonista al darrer Festival de Berlín.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: