Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce busca arrodonir la seva temporada 2023 al Mundial de Natació adaptada a Manchester

Ponce ha debutat aquest dilluns amb una cinquena posició als 50m lliures. El nedador aspira a sumar medalles als 200m (estils i lliures), i als 100m (braça i lliures).

Només un dia després de la conclusió del Mundial a Fukuoka, aquest dilluns Manchester acull els World ParaSwimming 2023, o també conegut com Mundial de Natació adaptada. Allà Toni Ponce tornarà a ser un dels noms que brillarà amb llum pròpia, amb grans possibilitats de tornar al Penedès carregat de medalles.

L’any passat, al mundial disputat a Madeira, el vilafranquí va penjar-se un total de 6 metalls: dos ors, als 200m estils i als 100m braça; 3 plates, als 50m esquena, i 100 i 200m lliures; i bronze al 4×50.

Abans d’arribar a les seves proves estrella, Ponce obria la competició aquest dilluns amb una cinquena posició als 50m lliures, prova que el nedador es marcava com un escalfament de cara als plats forts d’una setmana exigent, competint cada dia.

A partir de dimarts, Toni Ponce participarà al 4×50 lliures i al 4×50 estils. La primera oportunitat clara de medalla serà amb una prova més llarga, com els 200 estils, on aspira al podi.

Les majors opcions de medalla arribaràn divendres amb els 100m braça, dissabte als 200m lliures i diumenge als 100m lliures.

En aquesta cita mundialista Toni Ponce intentarà arrodonir un any 2023 que l’ha portat a batre rècords del món en 50, 100 i 200m braça i d’Europa als 100 esquena. Tot això amb el punt de mira fixat als Jocs de París de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: