Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní acull el Campionat d’Europa d’hoquei patins des d’aquest dilluns

La selecció espanyola debuta aquest dilluns a les 21h davant el combinat francès en una reedició de la final de l’Europeu del 2021. Espanya, a pel seu 19è títol.

El millor hoquei patins del continent es dona cita a Sant Sadurní. Des d’avui i fins dissabte, l’Ateneu acull el campionat d’Europa d’hoquei patins. Tot està a punt per 6 dies d’hoquei ininterromput a la capital del Cava. Itàlia, Portugal i Espanya parteixen com les principals favorites al títol, i França, actual sotscampiona d’Europa, tornarà a presentar candidatura.

Per la seva banda, el combinat espanyol, dirigit pel riudebitllenc Guillem Cabestany, defensarà el títol aconseguit a Paredes el novembre del 2021. Després de la decepció a l’últim mundial, l’equip té entre cella i cella revalidar el seu regnat a Europa, coronant-se per 19a vegada.

Serà un campionat especial per a alguns dels integrants d’aquest equip. Dels 11 seleccionats, 7 jugadors ja saben el que es jugar a l’Ateneu vestint la samarreta del Noia en el passat: Roc Pujadas, Nil Roca, Marc Grau, Marc Julià, Martí Casas, i els dos sadurninencs Pau Bargalló i Sergi Aragonès.

Després de 3 setmanes de preparació ara tocarà sortir de dubtes sobre la pista. Espanya debutarà a la fase de grups aquest dilluns a les 21h contra França. Dimarts a les 18:30h partit contra Portugal, i la primera fase es tancarà dimecres a les 21h contra Itàlia.

Després del partit inaugural d’aquest dilluns a les 13:30h entre Suïssa i Anglaterra, la primera jornada de l’Europeu es completa amb els partits Andorra – Alemanya, a les 16h, Portugal – Itàlia, a les 18:30h, i Espanya – França a les 21h.

En la segona jornada, dimarts, a les 13:30h, Andorra – Suïssa; a les 16h Anglaterra – Alemanya; a les 18:30h, Espanya – Portugal; i a les 21h, Itàlia – França.

En la tercera jornada de competició, dimecres, a les 13:30h, Suïssa – Alemanya; a les 16h, Anglaterra – Andorra; a les 18:30h, Portugal – França; i a les 21h, Itàlia – Espanya, en l’últim partit de la fase de grups.

Dijous es disputaran els quarts de final, a les mateixes hores que els partits de la primera fase; divendres a les 18:30h i a les 21h les semis; i dissabte, a les 21:45, la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: